onsdag den 17. november 2010

Alizay.dk anmelder Bitchen imellem os

Jeg har altid vidst, at Bitchen imellem os var en bog, der formentlig ville få ret blandede anmeldelser, fordi den er så speciel, som den er. Indtil nu har der lydt meget rosende ord fra blandt andet  lektøren, Fortællingen.dk, folkeskolen.dk og boggansker.dk, men nu er der så kommet en noget mere lunken anmeldelse fra Alizay.dk (Majasols' blog).
Helt skidt er anmeldelsen dog ikke.  Hun skriver blandt andet:
”… plottet [er] ret godt skruet sammen. De små afsnit om Katrines anholdelse og afhøring hos politiet, gør at man er nød til at læse et lille kapitel mere, for at komme tættere på, hvordan de endte der. Og lige et kapitel mere. Og et mere mere. Før man ved af det, er bogen slut”
Det glæder mig, at hun har været fanget af bogen, selvom hun i sin anmeldelse ellers ikke er så vild med karakteren Alex, og Astrid og Katrines følelser for ham.
Alex er nok en karakter, der kan være svær at forstå og acceptere. Og selvom hun har helt ret i, at man ikke bør forelske sig i en fyr, der ikke kan finde ud af at vælge, så var det en pointe for mig i bogen, at man ikke kan bestemme, hvem man forelsker sig i, og at man nogen gange falder for en fyr, der ikke behandler en godt.


Læs hele anmeldelsen her.