søndag den 28. november 2010

Novellekonkurrence for facebook-brugere

Så er endnu en novellekonkurrence skudt i gang. Denne gang er det Forlaget Darklights, der står bag.

Jeg har tidligere haft lidt kontakt med forlaget, og det virker som et godt og engageret forlag. De har en række andre novellesamlinger bag sig, som også er resultatter af konkurrencer. Så de er garvede inden for området.

Temaet er denne gang "land & by", og genren er socialrealisme.  Så hvis du har en god historie, der kan tematisere land og by, så er det nu, du skal slå til.

De 15 bedste noveller udvælges og udgives i en samling. Forfatteren til vinderennovellen får 2500 kr. og æren af, at hans/hendes novelle lægger navn til samlingen.

Der er rigtig mange skrivekonkurrencer for tiden, men heldigvis har du god tid til denne, for tidsfristen er først 1. maj 2011. 

Novellen skal sendes til darklightsfiles@gmail.com

Konkurrencebeskrivelsen ligger kun på facebook, så hvis du har en facebook-profil kan du læse mere her.

Som jeg har skrevet før, synes jeg, at det er en rigtig god idé at deltage i denne slags konkurrencer. Det kan være en god øvelse, og så er det jo også mulighed for at få sin novelle udgivet. Novellesamlinger er jo noget, der ellers kan være vanskeligt at få udgivet.

Hvis du er interesseret i flere novellekonkurrencer, så klik ind på http://www.skrivekrampe.dk/, der har en komplet liste over igangværende novellekonkurrencer.