lørdag den 12. november 2016

Ilttyv 3 er udkommet

Så er den her endelig!

Jeg ved I har ventet længe på den, men jeg har ikke ville slippe den, før jeg var helt tilfreds. Men endelig, endelig, endelig kan jeg sige, at Ilttyv 3 er udkommet!

Hvis du kommer  forbi Bogforum i weekenden kan du få den til særlig messepris (kun 160 kr). Og  kommer forbi lørdag kl. 11.00, så signerer jeg den også gerne på Alvildas stand C3-018.


Og ellers så kommer den til bibliotekerne om nogle uger.

Jeg håber, I vil kunne lide den store afslutning.

2 kommentarer:

 1. Hej Nicole jeg har netop læst Ilttyv 3 gennem sløret færdig her i dag den 16. Jeg er virkelig ked af, at det er den sidste big i serien, jeg ville ikke afslører noget hvis der er nogen der ikke har læset den fantastiske serie. Jeg synes at det ville være fedt hvis der kom en spin-off serie for det er virkelig nogen gode karakter og et super godt plot. Da jeg læste de 2 første synes jeg at jeg mere kunne sætte mig ind i det Troy gennem gik, så jeg har personligt følt mig tætter på Troy end Shay. Men alt i alt en mega god serie, jeg vil lige sige at jeg aldrig i mit 14 årig liv har læst en roman på 3 dag og ikke har haft den store læselyst før, så tak for at det er blevet mugligt for mig nu og tak for at du signeret i min bog til bogforum.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maya
   Mange tak for din besked. Jeg er rigtig glad for at du kan lide bøgerne. Jeg vil bestemt overveje en spinoff serie, men det kræver at den rigtige ide melder sig :)

   Slet