torsdag den 24. maj 2018

Oplagt bog til fælleslæsning i overbygningen
Mangler du en god bog at læse i overbygningen? Så skal du overveje at bruge min bog "Udstillet". Den handler om reality-tv, men også grænser og hvordan man skal forholde sig, når ting man fortryder pludselig kan findes overalt på nettet.

I bogen følger vi Ida og Oliver, der begge har deltaget i realityprogrammet "Grænseløs", men har haft to meget forskellige oplevelser.

Nu er programmet slut, og de skal vende tilbage til hverdagen. Oliver nyder sit nye liv som TV-kendis, mens Ida har det svært ved at komme videre, fordi hun har gjort ting i programmet, hun ville gøre alt for at ændre.

På min  hjemmeside kan du finde et grundigt undervisningsmateriale til at arbejde med bogen. Det henvender sig til 7.-9. klasse. Og man kan bruge hele materialet og lave et længere forløb om bogen, eller man kan plukke i det og vælge at arbejde med særlige emner eller temaer.

Undervisningsmaterialet er udarbejdet af bibliotekar Felicia Lensborn og kommer blandt andet omkring temaer som reality-tv, grænser og accept. Der er endvidere både skriveøvelser og arbejdsspørgsmål til eleverne.

Du finder materialet her.

Du kan læse mere om bogen her.