fredag den 22. oktober 2010

To fine anmeldelser af Dødsbørn

Selvom det er ved at være et stykke tid siden Dødsbørn udkom, så kommer der stadig anmeldelser. Nu er det bibliotekerne, der har fået øje på bogen, og jeg har fundet hele to nye anmeldelser.  

Den første er fra Greve biblioteks fantasyblog, hvor anmelderen Anne blandt andet skriver:

”Dødsbørn er en rigtig spændende bog og jeg glæder mig meget til at se hvordan det hele ender når bog nummer 2 udkommer. Bogen stiller læseren overfor mange spørgsmål: Har alle ret til et ordentligt liv? Hvor langt vil man gå, for dem man elsker? Kan man slå ét menneske ihjel for at redde mange andre?”

Læs hele anmeldelsen her.

Den anden anmeldelse er fra Sjølund-Hejls skolebibliotek, hvor anmelderen Lotte Mohr blandt andet skriver:

”Både på arbejde, hjemme hos lærermesteren og i sine møder med venner og fjender må Davie bruge sin skarpe hjerne, for at begivenhederne ikke skal løbe af med ham. Enhver beslutning Davie tager, får konsekvenser og pludselig er han midt i et uhyggeligt og farligt drama der helt kan tage pusten fra læseren.

En super spændende bog hvis slutning gør at man næsten ikke kan vente på efterfølgeren!!”

Læs hele anmeldelsen her.

Det var nogle skønne ord at gå på weekend på :-).

2 kommentarer:

 1. Hej. Jeg er en pige på 13 år og jeg ELSKER bare denne bog :D! Så godt fortalt og jeg kan bare ikke vente til den nye kommer! Jeg vil bare gerne vide hvor den er udgivet. Jeg skriver bog anmeldelse og jeg vil gerne skrive om "Dødsbørn" men jeg mangler et spørgsmål: Hvor er bogen skrevet? :)

  SvarSlet
 2. Hej Natti
  Jeg er rigtig glad for, at du kan lide Dødsbørn :). Bogen er udgivet på Forlaget Facet, og 2'eren kommer til foråret.

  Held og lykke med boganmeldelsen.

  Mange hilsner
  Nicole

  SvarSlet