fredag den 25. maj 2012

Skriveworkshop for unge på NørrebroBor du på Nørrebro, og er du mellem 13 og 18, så er Blågårdens Biblioteks skriveworkshop måske noget for dig!


Workshoppen er for alle unge på Nørrebro, der har en historie at fortælle. 

Der er ingen regler eller krav til genrer! Du kan skrive noveller, rap, lave videoer eller noget helt fjerde. Det vigtigste er fortællingen om dig, dit liv og Nørrebro.


Workshoppen strækker sig over 8 undervisningsgange. Vi begynder 1. september og herefter mødes vi hver 2. lørdag indtil 8. december.
Vi mødes fra kl. 12-15 på Blågårdens Bibliotek, og det er forfatter Bjarke Schjødt Larsen og mig selv, der vil lede workshoppen. 

Vi kommer blandt andet til at arbejde med, hvordan man kan formidle sine historier i billeder og ord, hvordan man får nerve og nærvær ind i sine videoer og tekster og hvordan man skaber noget, som andre gerne vil læse og se, uanset om det så er et digt, en video eller en collage.


Er du interesseret eller kender du en, der er, så kom til vores introarrangement d. 2. juni 2012 kl. 13.00 på Blågårdens Bibliotek. Her kan du høre meget mere om projektet.


Se også vores facebook-side, bibliotekets hjemmeside eller tilmeld dig allerede nu ved at skrive en mail til dorugt@kff.kk.dk


Alle har en historie, hvad er din?