torsdag den 28. marts 2013

Fantastiske anmeldelser af Gravslægt!

Gravslægt, der er sidste bind i min serie Skeletter i skabet, har fået en fantastisk modtagelse.

I Weekendavisen skriver Emil Blichfeldt blandt andet:

"Skeletter i skabet er en fuldfed fantasy-serie, som man bliver suget ind i og kun nødigt giver slip på."

og

"Der er ingen tvivl om at Skeletter i skabet holder hele vejen."


Derudover er hele serien også blevet anmeldt på Boggnasker, der skriver:

"4. og sidste bind i serien Skeletter i skabet er ligeså spændende som de foregående bind i serien. Bogen er umulig at slippe, og specielt Davies overvejelser om hvem der egentlig har ret er supergodt beskrevet. Konflikten mellem dødsbørn og normale er godt beskrevet, og man får virkelig fornemmelsen af hvor umulig situationen er. Begge sider kæmper for deres liv, og både normale og dødsbørn er rigtige mennesker af kød og blod med gode og onde sider.
Jeg kommer til at savne Davie og alle de andre nu hvor serien er slut, men så kan man jo heldigvis læse serien igen og igen. Bogen kan varmt anbefales, og for fans af serien skuffer Gravslægt bestemt ikke." 


Læs den fulde anmeldelse her


Også Andrup's Bookshelf  har anmeldt Gravslægt og resten af seriens bøger, der skriver:

"Plottet er godt og gennemtænkt og får sin forløsning. Jeg har sagt det før og gør det gerne igen; jeg foretrækker en serie, som ikke trækkes i langdrag og aldrig fpr en afslutning. Nicole Boyle Rødtnes gør det rigtig godt, hun har en god fantasi, skriver fremragende og tryllebinder læseren. Jeg vil klart anbefale bøgerne til de fantasy-hungrende sjæle." 
Læs den fulde anmeldelse her.
Derudover har Troldspejlet lavet en flot anmeldelse, men det kan jeg ikke linke til endnu, da det ikke er lagt op på hjemmesiden, men tilgengæld har været vist i tv.
Jeg takker for alle de flotte anmeldelser. Lige nu tror jeg, jeg er jordens gladeste forfatter! Bedre påskeæg kunne man ikke ønske sig!