søndag den 3. marts 2013

To nye flotte bøger på vej

Det har været en skøn weekend!

I går modtog jeg de første eksemplarer af Gravslægt - Skeletter i skabet 4, der udkommer d. 11. marts. Bogen er bare blevet så flot. Det er den dygtige Rasmus Jensen, der står bag omslaget, og jeg må sige, at jeg synes, han har overgået sig selv!

Bogen kan allerede nu forudbestilles her. Hvis du bestiller den inden udgivelsesdatoen, så sparer du 64 kr. + får gratis fragt!

Husk også at se den flotte bogtrailer for bogen, der er lavet af Søren Klok.Og det er ikke det eneste gode, der er sket i denne weekend. I fredags udkom første bind i min nye serie Elverskud.

Bogen hedder Skæbnedans, og handler om pigen Birke, der er elver. (Og nej ikke en af de der Tolkien-elvere. De gamle nordiske elevere, der blandt andet kan danse folk til døde.)

Fra bagsiden:


“Jeg tror ikke, man kan se det. Kan man?”
Jeg hiver forsigtigt lidt ned i hendes kjole. Den lille stribe af hud mellem skulderbladene ophører, og jeg kan se væggens brune træbrædder igennem hende.
“Hvis den glider bare en centimeter ned, kan man se det.” Jeg har gåsehud på armene. Det får jeg altid, når jeg ser på hullet. Selvom jeg har set det hundrede gange før. Selvom vi alle tre har et.
Man siger, elverne er hule i ryggen, fordi de ikke har nogen sjæl. Det er sådan, heltene i eventyrene kan gennemskue dem. Jeg har aldrig glemt min dansklærers ord …


Birke og hendes to søstre danser en gang om måneden for byens borgere. Ikke af lyst, men for at overleve. De er af elverblod. De har det fra deres mor, der forelskede sig i et menneske og døde under fødslen. Siden da har deres far gjort alt for give dem et så almindeligt liv som muligt. Men helt almindelig bliver man aldrig, når man er gennemsigtig i ryggen og med et forkert blik kan drive en fyr til vanvid …Jeg glæder mig meget til at vise de to nye bøger til alle mine læsere :-)