onsdag den 18. januar 2012

Ny sæson af forfatterspirernes skriveklub

Elsker du at skrive? Er du mellem 11 og 18 år, så er forfatterspirernes skriveklub måske noget for dig? For kun 250 kr. kan du få skriveundervisning hver tirsdag fra 16.00-18.00 af mig og min forfatterkollega Bjarke Schjødt Larsen.
Vi laver skriveøvelser, giver respons på tekster og snakker om de ting, vi skriver på.  Du er meget velkommen uanset om du kun lige er begyndt at skrive eller har skrevet i årevis. Klubben har været i gang et år nu, og får hele tiden nye medlemmer. Kom at vær en del af byens hyggeligste skriveklub!
Medlemskabet koster 250 kr. og dækker forårssæsonen som kører fra 7. februar til 22. maj 2012. Møderne holdes på skift på fire københavnske biblioteker.
Du bestemmer selv, om du vil komme til alle klubbens møder, eller kun følge de møder, der foregår på dit lokale bibliotek. Nedenfor ses en oversigt over, hvornår klubben holdes hvor:

Bibliotekshuset
Rhodosvej 4
Den 1. tirsdag i måneden

Kulturstationen Vanløse
Jernbane Allé 38
Den 2. tirsdag i måneden

Brønshøj Bibliotek
Frederikssundsvej 175
Den 3. tirsdag i måneden

Hovedbiblioteket
Krystalgade 15
Den 4. tirsdag i måneden

Køb billet
Du kan købe billet til Forfatterspirernes skriveklub her: http://kubik.kk.dk/vkhus/arrangementer/forfatterspirernes-skriveklub-2

Billetten kan også købes på Vanløse Bibliotek.  Vær opmærksom på, at hvis du køber billetten på nettet, så står der 22. maj 2012 på den. Det skyldes noget teknisk, men billetten gælder altså HELE forårssæsonen.

Jeg håber vi ses!