fredag den 7. marts 2014

Skønne foredrag

Jeg har forsømt bloggen lidt på det sidste, det beklager jeg. Jeg har bare haft travlt med at være ude og holde foredrag.

I løbet af den sidste tid jeg holdt foredrag på:

Vigerslev Bibliotek. Jeg besøgte deres læseklub, hvor jeg mødte en masse søde unge, der var fyldt med gode spørgsmål.

Gentofte Hovedbibliotek: Hvor jeg havde fornøjelsen af at kunne præsentere mine serier Elverskud og Zombie-jæger for en masse bibliotekarer fra København og Sjælland, der heldigvis tog rigtig godt i mod dem.

http://biblioteket.horsholm.dk/ Hørsholm skole: Her holdt jeg to foredrag for de lokaler skolers 5. klasser, hvor jeg fortalte om mine serier: Skeletter i skabet, Medaljonen, Wicca-veninder og Zombie-jæger.

Gladsaxe Hovedbibliotek: Her holdt jeg foredrag sammen med Benni Bødker i anledning af at vi begge er nomineret til Orla Prisen 2014. Han fortalte om sin bog "Djævlens Øjne", mens jeg fortalte om Elverskud.

Jeg elsker at holde foredrag. Det er fantastisk at få lov at komme ud og fortælle om mine bøger, og endnu mere fantastisk at svare på de mange kloge og sjove spørgsmål, der kommer fra læserne.

Kunne du godt tænke dig, at jeg kom ud på din skole eller dit bibliotek, så tag fat i din lærer eller bibliotekar og bed dem om at skrive til mig, så finder vi ud af noget.