onsdag den 16. marts 2011

Troldspejlet anmelder Skeletter i skabet

Omslag af Rasmus Jensen.

Troldspejlet har anmeldt Dødsbørn og Blodtåge. Det er nogle rigtig fine anmeldelser. Anmelderen skriver blandt andet om Dødsbørn:

"Dødsbørn er Nicole Boyle Rødtnes' debut som forfatter, og den er rigtig godt skruet sammen rent fortællermæssigt. Bogen er skrevet i et meget flydende og lettilgængeligt sprog, der gør at man hurtigt bliver fanget og fortsætter lige frem til sidste side, der desværre afsluttes med et alt for spændende "Fortsættes". Dødsbørn er imponerende fantasifuld, og skeletterne i skabene er en rigtig god og opfindsom detalje ..."

Og om Blodtåge:


Omslag af Rasmus Jensen.

"En rigtig god fortsættelse til Dødsbørn, hvor stakkels Davie fortsat jagtes af Devon, mens en uhyggelig blodtåge har lagt sig omkring byen. [...] Både plottet og persongalleriet er blevet udvidet, så læseren ikke kommer til at kede sig, mens handlingstråden fra etteren selvfølgelig stadig fortsætter. Slægtsskeletterne har også fået en meget mere fremtrædende rolle i Blodtåge, hvilket kun er positivt, for de er noget af det mest originale og fantasifulde i serien."

Jeg er rigtig glad for anmeldelserne. Jeg har altid været stor fan af Troldspejlet, så det er en fantastisk oplevelse at se mine egne bøger anmeldt der :-).

Læs den fulde anmeldelse af Dødsbørn her og af Blodtåge her.

Husk også at se de flotte trailers for bøgerne her og her.