søndag den 23. januar 2011

Vind Skeletter i skabet 1 & 2

I anledning af at Blodtåge – Skeletter i skabet 2 udkommer den 10. februar har du nu mulighed for at vinde både den og Dødsbørn – Skeletter i skabet 1. Du har hele to muligheder for at vinde bøgerne.
Mulighed 1:
Den første konkurrence er på boggnasker.dk. Her kan du kan vinde bøgerne, hvis du er kreativ. Det eneste du skal gøre, er at skrive en kort tekst, hvor du beskriver et slægtsskelet. Hvordan ser det ud og hvilke hemmeligheder har det at fortælle? Du kan fx forestille dig, at det var dit eget slægtsskelet,  du skal møde for første gang.
Forlaget har været i gavehumør, så der er ikke én men tre vindere. Den bedste tekst vinder begge bøger, den næstbedste vinder Blodtåge og den tredjebedste vinder Dødsbørn.
Det er mig, der er dommeren, så jeg glæder mig meget til at læse din beskrivelse. Alt er tilladt, så længe det er en tekst, hvor du beskriver et møde med et slægtsskelet. Hvis du er i tvivl om noget, så stil gerne spørgsmål her på bloggen :-)
Mulighed 2:
Den anden konkurrence er på fortællingen.dk Her kan du deltage ved at svare på et let spørgsmål. Når du alligevel er derinde, så kig omkring i de mange anmeldelser og find inspiration til en god forårsbog. Fortællingen.dk er en fantastisk side fyldt med gode anmeldelser af interessante bøger.
Omslagene til Dødsbørn og Blodtåge er lavet af Rasmus Jensen.

Det var alt for nu. Held og lykke i konkurrencerne.