onsdag den 5. januar 2011

Bitchen imellem os i Go’ morgen Danmark

I dag kunne man i Go’ morgen Danmark se Bitchen imellem os  i et indslag om, hvordan man får børn og unge til at læse mere.
Der var fire børn i studiet, der hver fik tildelt en bog. Bibliotekaren, Lotte Lykke Simonsen, havde udvalgt titlerne særligt til børnene i forhold til deres interesser. Hun havde desuden medbragt en række andre gode bøger for børn og unge, og én af dem var Bitchen imellem os.
I løbet af udseendelsen fulgte man så børnene, mens de læste, og i sidste del af udseendelsen havde pigen Nadia skiftet den bog, hun havde fået tildelt, ud med Bitchen imellem os.
Allerede i starten af udseendelsen begyndte jeg at smile stort, da jeg så min bog ligge fremme på bordet. Glæden blev kun større, da Nadia vælger at læse den. Hun roser bogen og siger, den er rigtig god.
Hvis du gik glip af indslaget, kan du se det gratis over Tv2 sputnik:
Udseendelsen er inddelt i 5 dele (linket sender dig automatisk ind til del 1). I del 1 får børnene udleveret bøgerne, og i del 4 kan du høre Nadias pæne ord om Bitchen imellem os.
Til dem, der ikke har tid til at kigge hele udseendelsen igennem, kan I spole hen til 00:08:20 i del 1 og 00:08:54 i del 4.
Sikke en dejlig start på dagen :-)