onsdag den 1. oktober 2014

Forfatterforedrag for drenge og piger i Roskilde i efterårferien

Efterårsferien nærmer sig, og hvis man ikke ved, hvad man skal bruge tiden på, så kan man fx komme til forfatterforedrag med mig torsdag den 16. oktober kl. 13.00 på Roskilde Bibliotek.

Der er noget for både piger og drenge, når jeg fortæller om, hvordan jeg blev forfatter og om mine serier "Elverskud" og "Skeletter i skabet". 

Vil du gerne vide, hvordan en forfatter arbejder, hvordan man får ideer, og hvor lang tid det tager at skrive en bog? Alt det kan du spørge mig om. Og det bedste spørgsmål, jeg får, vinder en bog!

Så tag din ven, søster, bror, far eller mor med. I kan også få en autograf efter arrangementet!

Du kan købe billetter her (det koster 25 kr.) og læse mere om bøgerne nedenunder.

Serien "Elverskud" handler om 15-årige  Birke og hendes to søstre, der er elevere. Siden de blev født har deres far gjort alt for give dem et så almindeligt liv som muligt. Men helt almindelig bliver man aldrig, når man er gennemsigtig i ryggen og med et forkert blik kan drive en fyr til vanvid …

Serien "Skeletter i skabet" handler om den 15-årige Davie, der skal have sin første læreplads. Han håber på at få en sej læreplads som fx Øgletæmer, men lærepladserne fordeles ved lodtrækning og Davie er så uheldig at komme i lære som kloakpasser!

Ikke nok med at han skal arbejde et år i stinkende kloakker, så får Davie også snart store problemer, da et af de farlige dødsbørn er stukket af fra institutionen og vil have fat i ham ...