lørdag den 31. maj 2014

Gode pigebøger og gode drengebøger


Jeg har netop set, at Dansk BiblioteksCenter har lavet en liste over de bedste pigebøger og de bedste drengebøger. Og jeg er meget stolt over, at jeg har bøger på både pige- og drengelisten.

Blandt de bedste pigebøger er min bog "Chatsøstre", der er første bind i serien "Wicca-veninder" nævnt, og blandt de bedste drengebøger er "Sort blod", der er det første bind i min serie "Zombie-jæger" nævnt.

"Chatsøstre" handler om pigerne Mathilde og Frederikke, der har chattet sammen i et par år, og nu for første gang skal møde hinanden i virkeligheden, da Frederikke starter i Mathildes klasse. De har sammen dyrket naturreligionen Wicca og glæder sig meget til at kunne være sammen i real lifte også, men snart sættes Mathilde og Frederikkes venskab på prøve, da Mathildes ærkefjende Pil blander sig. Wicca-veninder er en serie om venskab krydret med et strejf af det overnaturlige.


Zombie-jæger handler om Alo og Ava, der kæmper for at overleve i en verden besat af zombier. De bor sammen med de sidste levende mennesker i en camp, der er et nedlagt tivoli. I jagten på en kur forlader de campen, og snart er de i stor fare.
Zombie-jæger en gyserserie med masser af action i en dystopisk verden, hvor menneskeheden er ved at tabe til zombierne.

Du kan se bogtraileren for Zombie-jæger her.

Ud over mine bøger, er der masser af andre gode titler på listen af både danske og udenlandske forfattere. Så hvis du mangler læsestof til helligdagene eller sommerferien, så tag et kig. Listen er lavet af  Annie Christensen og du kan finde den her.