torsdag den 28. marts 2013

Fantastiske anmeldelser af Gravslægt!

Gravslægt, der er sidste bind i min serie Skeletter i skabet, har fået en fantastisk modtagelse.

I Weekendavisen skriver Emil Blichfeldt blandt andet:

"Skeletter i skabet er en fuldfed fantasy-serie, som man bliver suget ind i og kun nødigt giver slip på."

og

"Der er ingen tvivl om at Skeletter i skabet holder hele vejen."


Derudover er hele serien også blevet anmeldt på Boggnasker, der skriver:

"4. og sidste bind i serien Skeletter i skabet er ligeså spændende som de foregående bind i serien. Bogen er umulig at slippe, og specielt Davies overvejelser om hvem der egentlig har ret er supergodt beskrevet. Konflikten mellem dødsbørn og normale er godt beskrevet, og man får virkelig fornemmelsen af hvor umulig situationen er. Begge sider kæmper for deres liv, og både normale og dødsbørn er rigtige mennesker af kød og blod med gode og onde sider.
Jeg kommer til at savne Davie og alle de andre nu hvor serien er slut, men så kan man jo heldigvis læse serien igen og igen. Bogen kan varmt anbefales, og for fans af serien skuffer Gravslægt bestemt ikke." 


Læs den fulde anmeldelse her


Også Andrup's Bookshelf  har anmeldt Gravslægt og resten af seriens bøger, der skriver:

"Plottet er godt og gennemtænkt og får sin forløsning. Jeg har sagt det før og gør det gerne igen; jeg foretrækker en serie, som ikke trækkes i langdrag og aldrig fpr en afslutning. Nicole Boyle Rødtnes gør det rigtig godt, hun har en god fantasi, skriver fremragende og tryllebinder læseren. Jeg vil klart anbefale bøgerne til de fantasy-hungrende sjæle." 
Læs den fulde anmeldelse her.
Derudover har Troldspejlet lavet en flot anmeldelse, men det kan jeg ikke linke til endnu, da det ikke er lagt op på hjemmesiden, men tilgengæld har været vist i tv.
Jeg takker for alle de flotte anmeldelser. Lige nu tror jeg, jeg er jordens gladeste forfatter! Bedre påskeæg kunne man ikke ønske sig!

mandag den 25. marts 2013

Påskekonkurrence: Vind Skeletter i skabet 3


Omslag af Rasmus Jensen.

Så er det tid til endnu en konkurrence her på bloggen!

Her op til påske kan du vinde Ildfugl - Skeletter i skabet 3. I Ildfugl følger man Davie, der nu er kommet i lære som flammetæmmer. 

For at deltage i konkurrencen, skal du  svare på det lette spørgsmål. Hvad kommer Davie i lære som i Ildfugl?

a) Dommer
b) Flammetæmmer
c) Læge

Send dit svar til konkurrence@nicoleboyleroedtnes.dk
Svarfrist: 1. april 2013.
Præmien kan efter aftale byttes til et andet bind i serien Skeletter i skabet, hvis du fx hellere vil have den første bog i serien.

Se en bogtrailer for Ildfugl her.


Bogtraileren er lavet af Søren Klok.

Vinderen af konkurrencen i februar blev: Rikke Kaufmann. Vinderen har får direke besked.


P.s. For hjælp til svaret på konkurrencen, læs dette indlæg en gang til.

søndag den 3. marts 2013

To nye flotte bøger på vej

Det har været en skøn weekend!

I går modtog jeg de første eksemplarer af Gravslægt - Skeletter i skabet 4, der udkommer d. 11. marts. Bogen er bare blevet så flot. Det er den dygtige Rasmus Jensen, der står bag omslaget, og jeg må sige, at jeg synes, han har overgået sig selv!

Bogen kan allerede nu forudbestilles her. Hvis du bestiller den inden udgivelsesdatoen, så sparer du 64 kr. + får gratis fragt!

Husk også at se den flotte bogtrailer for bogen, der er lavet af Søren Klok.







Og det er ikke det eneste gode, der er sket i denne weekend. I fredags udkom første bind i min nye serie Elverskud.

Bogen hedder Skæbnedans, og handler om pigen Birke, der er elver. (Og nej ikke en af de der Tolkien-elvere. De gamle nordiske elevere, der blandt andet kan danse folk til døde.)

Fra bagsiden:


“Jeg tror ikke, man kan se det. Kan man?”
Jeg hiver forsigtigt lidt ned i hendes kjole. Den lille stribe af hud mellem skulderbladene ophører, og jeg kan se væggens brune træbrædder igennem hende.
“Hvis den glider bare en centimeter ned, kan man se det.” Jeg har gåsehud på armene. Det får jeg altid, når jeg ser på hullet. Selvom jeg har set det hundrede gange før. Selvom vi alle tre har et.
Man siger, elverne er hule i ryggen, fordi de ikke har nogen sjæl. Det er sådan, heltene i eventyrene kan gennemskue dem. Jeg har aldrig glemt min dansklærers ord …


Birke og hendes to søstre danser en gang om måneden for byens borgere. Ikke af lyst, men for at overleve. De er af elverblod. De har det fra deres mor, der forelskede sig i et menneske og døde under fødslen. Siden da har deres far gjort alt for give dem et så almindeligt liv som muligt. Men helt almindelig bliver man aldrig, når man er gennemsigtig i ryggen og med et forkert blik kan drive en fyr til vanvid …



Jeg glæder mig meget til at vise de to nye bøger til alle mine læsere :-)